Videocreació

PROGRAMA D’ACTIVITATS.


ALIENATION. THE NEVERENDING WALL. SILVIA CARPIZO. 

Octubre CCC. Dilluns 15 d’Octubre · 18:00 h.

Diu Silvia Carpizo que “el seu treball artístic es basa fonamentalment en l’animació de l’art mural urbà existent, ja que m’interessa transformar la seua naturalesa efímera en permanent. A través de la narració cinematogràfica i l’il·limitat llenguatge de l’animació, crec nous conceptes, descontextualitzant els originals i ideant trames basades en temàtiques principalment socials, que m’inquieten, preocupen o atreuen, i per les que sento la necessitat de comunicar-les als espectadors”.

Debat posterior: L’animació com a eina per a la videocreació. Hi participen
Silvia Carpizo, Busto i Susana G. Rams
Col·labora: Prime the animation.


PODER DE LA HUELLA. MENSAJES ENTRE MULTITUDES. VICTORIA CANO.

Estudi de Victoria Cano. Carrer Portal de Valldigna, 7, barri del Carme. Dimarts 16 d’Octubre · 19:30 h.

Obra de Victòria Cano a partir de la qual Emilio Calandín realitza la composició musical contemporània “El so de la petjada” que interpreta al clarinet el músic Luis Fernández. Pintura, composició i interpretació musical es sumen per generar una video-instal·lació que delecta els sentits.

Debat posterior amb la participació de l’artista a més d’Emilio Calandín (compositor) i Luis Fernández (músic).


VIDEOS SOBRE EL PROCESO DE CREACIÓN DE ALGUNAS OBRAS DE MONIQUE BASTIAANS.

Octubre CCC. Dimecres 17 d’Octubre · 18:00 h.

L’obra de Monique Bastiaans s’elabora amb l’accent posat en el Éland, en l’energia vital, des d’un territori en el qual es troben el lúdic i el reflexiu. Les seues instal·lacions monumentals i intervencions efímeres introdueixen elements sorprenents en espais públics i privats, establint una relació tan intensa que els mimètica. Amb un llenguatge poètic construeix al·legories sensorials per propiciar un ambient envoltant que provoqui la interacció amb el públic i desperti una mirada que ens obligui a qüestionar la nostra percepció quotidiana.

Debat posterior amb la participació de l’artista.