Narració Oral

PROGRAMA DE ACTIVIDADES.


DJAMILA HAMITOU SANDOUK

Centre del Carme. Divendres 5 d’Octubre · 19:30 h.

Djamila ens guia amb les seues paraules a través de les muntanyes de Kabylie, les planes del Mlata i en la sorra de les dunes del Sàhara ns als límits de l’Ahaggar, descobreix els contes del seu país, històries amb mil colors i mil sabors que reflecteixen la bellesa del seu país! ¡Feminista, les seves històries de vida de dones, ens expliquen l’experiència dels destins simples a tràgics de dones que han triat la seva llibertat!


SUSU BENÍTEZ. Un mundo cargado de cuentos.

Centre del Carme. Divendres 5 d’Octubre · 19:30 h.

Susu Benítez ens ofereix un repertori de contes i llegendes de diferents parts i cultures. La peculiaritat d’aquesta sessió de contes és poder sentir-se per uns instants, de la mateixa manera que el narrador, pobladors dels llocs visitats a través del coneixement de les seves llegendes i contes

 


EVA ANDÚJAR. Aigua

Centre del Carme. Dissabte 6 d’Octubre · 12:00 h.

”Sé que hi ha contes tan petits, com una gota. Però també he vist altres, que cauen en cascada. Vaig trobar contes dolços, com aigua de riu i segueixo buscant els que habiten al mar. Guardo amb clau llegendes de vaixells fantasmes i altres històries poc corrents. Corrents, com l’aigua’.’


WASSILA BERBER

Centre del Carme. Dissabte 6 d’Octubre · 13:00 h.

Contes d’aquí i d’allà plens de personatges i sutiaciones màgiques i entranyables.

 


SHEREZADE BARDAJI. El cohete invisible. Cuentos para volar

Centre del Carme. Dissabte 6 d’Octubre · 18:00 h

L’univers està ple de contes, algunes històries són tan grans que gairebé no hi caben, altres són tan petites que s’amaguen entre les estrelles, però nosaltres tenim un
coet per viatjar a tots els racons. De vegades, els contes poden convertir-se en l’ombra d’un drac gegant que vola sense parar o a la bruixa de les nostres malsons. Històries que poden aparèixer en qualsevol moment i brillaran amb llum pròpia.


MARIA MOLINA, MARICUELA. La Charlatana

Centre del Carme. Dissabte 6 d’Octubre · 19:15 h

Un conte per a cada moment, per un moment apagat sortirà un conte encès, si està trist un conte content, i si és verd un groguenc. Tinc contes de sobretaula, de sobresilla, de sobresòl … per despertar el liró i dormir a l’òliba i el mussol.
En un moment, un conte entrarà per les orelles, baixarà per un tobogan fins a l’ànima i allà es quedarà rostint castanyes. Espectacle amb paraules, objectes, titelles, poemes, llibres, cants i contes.


RUEDA DE CUENTOS. Voces del Mediterráneo

Centre del Carme. Dissabte 6 d’Octubre · 20:00 h

Roda de contes amb totes les participats d’aquesta edició. Djamila Hamitou Sandoul, Susu Benítez. Wassila Berber, Eva Andújar, Sherezade Bardaji, Maria Molina “Maricuela”.