Música 2017

Trobada Musica_pastilla

 

 

 

 


TEATRE PRINCIPAL

Diumenge 8 d’octubre | 20 h

MARÍA DEL MAR BONET

Par a celebrar de “50 anys de Música” Maria del Mar Bonet presenta el seu nou treball ‘Ultramar’ que ha enregistrat a Cuba amb la participació d’alguns dels músics cubans més internacionals.


PALAU DE LA MÚSICA

Dimecres 11 d’octubre | 20 h | ENTRADA GRATUÏTA

NES

Nesrine Belmokh (veu, violoncel), Matthieu Saglio (violoncel, sampler), i David Gadea (percussió), difuminen les fronteres entre estils i idiomes. El repertori llisca del jazz, a la soul music, la música àrab o la cançó francesa.

 

VERDCEL

VerCel s’endinsa a De plantes, talaies i cims (i una aroma) en una perspectiva híbrida: estén els braços als orígens de les músiques (mediterrània, ibèrica, andina…) sense perdre l’origen de la cançó i les influències modernes.


Dijous 12 d’octubre | 20 h | ENTRADA GRATUÏTA

STEFANO SALETTI & PICOLA BANDA IKONA

Nou projecte de Stéfano Saletti després de la dissolució del seu grup Novalia. La música de la Piccola Banda Ikona és un gran homenatge al Mediterrani, les seues contradiccions, la seua fascinació mil·lenària i les seues diferents cultures.

JOSEP APARICI “APA”

Apa presenta ‘Flamencianes’, Tot un homenatge a la influència del sud en la música valenciana. Trobarem tangos, fandangos, bulerías i versions dels clàssics d’Ovidi Montllor i Vicent Andrés Estellés.


Divendres 13 d’octubre | 20 h | ENTRADA GRATUÏTA

CIFU

Cifu presenta “Elegí un mal día para dejarte” amb Javier Bonardell (baix), Agustín Torres (Batería) i Leya (veus i cors). Tercer disc de Sergio Cifuentes “Cifu” després de “De Fiera en Fiera” al 2013 i “La otra acera de la luna” al 2015.

KRISTI STASSINOPOULOU & STATHIS KALYVIOTIS

Kristi en el cant, narració, harmònium indi, panderos i percussions, Stathis en el llaüt i en sons electrònics, ens porten a un paisatge sonor, que va des del purament acústic als sons electrònics, passant per les cançons populars gregues i les seues pròpies composicions.


 

JARDINS DEL PALAU

 

Dissabte 14 d’octubre | 23 h | ENTRADA GRATUÏTA

SILYA ZIANI

Salima Ziani, “Silya”. Va patir per no tenir diners per a pagar els llibres. Va aparcar la seua carrera universitària per a defensar els drets de la població de la seua ciutat natal, Alhucemas. És la primera dona detinguda fins avui en el Moviment Popular del Rif (MPR) o Hirak.

MOX

Toni Rojas (veu) i Josep Sebastià (dolçaina), encetaren un projecte de fusió d’estils populars i del seu propi estil amb Palifonies (2013). Amb Tuactes i rebomboris fan un pas més fusionant tarantel·la, cant de batre, fandango, seguidilla, dansà, cavalcada i algun altre més.


CLAUSTRE DE LA NAU

 

Diumenge 15 d’octubre | 12 h | ENTRADA GRATUÏTA

BANDA “MÚSICA JOVE” BENIMACLET

Una jove formació amb un clar caràcter pedagògic que no deixa de banda les activitats socials, solidàries i el treball directe amb els principals compositors del moment. Ha estrenat 16 obres. Des de 2012 la dirigeix Enrique Barrachina.