Mostra Educativa del Mediterrani

MOSTRA ESCOLAR
Per a alumnes de Primària, ESO i Batxiller

Primària: segon i tercer cicle
Dies 7, 8, 10 i 11 · Centre del Carme · 10 h · Durada 1 hora i 30 minuts
La nit de l’oceà (María Lorenzo, 2015) és un curtmetratge sobre el mar i les emocions que provoca. Com el seu protagonista, contarem històries
pròpies entorn del nostre mar, descobrint què transmet a cadascun. Completarem amb una guia per a continuar explorant el cinema del Mediterrani.

Secundària i Batxiller
Dies 7, 8, 10 i 11 · Centre del Carme · 10 h · Durada 1 hora i 30 minuts
Acabe de tindre un somni (Javier Navarro, 2014) és un premiat curtmetratge que compta els somnis de dues xiquetes que viuen en llocs diferents del Mediterrani. Amb elles reflexionarem sobre la diversitat
del nostre mar i sobre com el cinema ens relata les seues històries. Completarem amb una guia per a continuar explorant el cinema del Mediterrani.


MOSTRA EN FAMÍLIA
Per a famílies amb xiquets/as a partir de 5 anys
Aforament limitat · formulari d’inscripció ací

Descobreix el cinema en família
Dies 5, 9 i 13 · 11.00 h · Centre del Carme ·
Durada 1 hora
Descobrirem el cinema del Mediterrani amb el curtmetratge Acabe de tindre un somni (Javier Navarro, 2014). Jugarem amb el primer pla per a revelar tots els seus secrets i crearem el nostre propi festival de cinema!

La caixa dels tresors
Dies 6 i 12 · 11.00 h Centre del Carme ·
Duració 1 hora
Què considerem un tresor? Com ho comptaríem a través del cinema? Ens basarem en el curtmetratge 3steps, realitzat per xiquets i xiquetes en el marc de la Mice, com a detonant d’una experiència en família. A més, us farem entregara d’una guia per a continuar explorant el cinema del Mediterrani en família més enllà de l’activitat.


MOSTRA PER A XIQUETS I XIQUETES
Per a xiquets/as a partir de 5 anys

Aforament limitat · formulari d’inscripció ací

Teatrine
Dies 5 i 13 · 18h · Centre del Carme ·
Durada 1 hora
En aquesta activitat mostrarem alguns espectacles precursors del cinema i plantejarem una activitat creativa en la qual els assistents construïsquen els seus propis joguets i creuen amb ells les seues pròpies històries.

El cinema per a tod+s
Dies 6, 9 i 12 · 18 h · Centre del Carme
· Durada 1 hora
Què es necessita per a ser un director de cinema del Mediterrani? Ens
centrarem en elements concrets de la realització audiovisual per a
realitzar un taller en el qual xiquets i xiquetes descobrisquen jugant, experimentant i creant com es fa el cinema. I es porten el seu propi joc a casa!