Mostra d’Arts del Carrer

PROGRAMA D’ACTIVITATS.


LUDO CIRCUS SHOW. Ludo Circus.

Jardins del Palau. Dimarts 9 d’Octubre · 18:30 h.

Jocs reconeixibles barretxats amb tècniques circenses com la bàscula, equilibris, acrobàcia o malabars. És el propi circ un joc? Una mirada cap a situacions reconeixibles amb què viatjarem cap a vivències pròpies. En algun moment.


TALLER DE CONSTRUCCIÓ DE MATERIALS DE CIRC. La Finestra Nou Circ.

Jardins del Palau. Divendres 12 i Dissabte 13 d’Octubre · 11:00 h.

T’atreveixes a ser artista de circ per un dia? Taller participatiu per a tota la família, en el qual jugarem amb diversos elements de circ com plats xinesos, diàbolos, mocadors, cèrcols i cons,
xanques de mà, slackline i molts més!


AMBAR. Botproject.

Jardins del Palau. Divendres 12 d’Octubre · 18:30 h.

En el transcurs del seu viatge de vida, Paco i Antonio, dos immigrants de la València rural, són testimonis de l’evolució del món del circ.
Viuen en primera persona la mutació en el que avui el circ s’ha convertit. Antonio es pregunta què és avui el circ? En quin món ens trobem?
Quin paper pot jugar?


OYUN. El Fedito

Jardins del Palau. Divendres 12 d’Octubre · 22:30 h

En Oyun tot gira al voltant de les olles i altres elements quotidians i a mesura que va construint un artefacte en equilibri, el malabarista va creant l’espai, jugant i desafiant la gravetat. Un espectacle únic i innovador, per a tots els públics, que combina humor, originalitat, ritme i malabars.


MEMPHIS ROCK & CIRK. La Finestra Nou Circ


Jardins del Palau. Dissabte 13 d’Octubre · 18:30 h

Espectacle de circ ambientat en un típic bar americà dels anys 50. Malabars, acrobàcies i humor a ritme de rock & roll.


NOTTE DI FUOCO. Compagnia Elefanti

Jardins del Palau. Dissabte 13 d’Octubre · 22:30 h

Gala de circ de foc integrada per joves artistes participants del projecte d’intercanvi Erasmus. Des de la Compagnia Elefanti (Nàpols), una nit inoblidable de foc i efectes pirotècnics que fascinaran als grans i als petits


OLIMPIADES DE CIRC. La Finestra Nou Circ

Jardins del Palau. Diumenge 14 d’Octubre · 11:00 h

T’esperem a les olimpíades més boges de la història! Una sessió de jocs i competicions en què demostrar la teua habilitat sense parar de riure. Malabars, acrobàcies, equilibris i un munt de proves divertides per a tota la família.


VINCLES. Circ Bover

Jardins del Palau. Diumenge 14 d’Octubre · 18:30 h

La companyia Circ Bover te prou amb unes canyes de bambú i una aposta tan elegant com diferent per acaparar l’atenció del públic. Figures en 3D palpable, coreografies de bellesa tranquil·la, acrobàcies aèries, pals xinesos, equilibris inversemblants i addictius.


“L’art com a vehicle per a la pau: El Mediterrani creatiu per damunt de fronteres i conflictes”

Octubre CCC. Dilluns 15 d’Octubre · 19:00 h

Taula redona amb:

Chené Gómez: Fundador de l’ONG Creart i educardor artístic.
Mireia Estrada: Directora de l’Associació Jiwar.
Rosi Cózar: Voluntaria de Payasos sin Fronteras
Modera: Maite Ibáñez, Mostra viva

Des de Mostra Viva volem subratllar l’espai de l’art com a eina per superar barreres. Per aquesta raó valorem els testimoniatges d’artistes i professionals que treballen des de l’art per superar les fronteres i els conflictes bèl·lics. Bé des del context social o polític que sofreixen les dones als països del Mediterrani, i també des de zones en guerra on l’art ajuda a superar traumes i enfortir l’esperança. Hem convidat a creatius i gestors que treballen a la franja de Gaza, des de les residències artístiques de dones àrabs a Barcelona i en diversos projectes a Líban per posar en comú els valors que l’art desenvolupa en cada regió.


CIRCO. ParadA circ social

Centre del Carme, Sobreclaustro. Divendres 19 d’Octubre · 18:30 h

CIRCO és el primer espectacle d’aquesta escola-companyia rumana, en què les tècniques de circ clàssiques es combinen amb l’experimentació típica del camí artístic de
Parada. Els elements del malabarisme, l’acrobàcia, l’equilibri i la màgia es perceben en la interacció amb els artistes a l’escenari.


TALLER DE CIRC PER A XIQUETS. La Finestra Nou Circ

Jardins del Palau. Dissabte 20 d’Octubre · 11:00 h

T’atreveixes a ser artista de circ per un dia? Taller participatiu per a tota la família, en el qual jugarem amb diversos elements de circ com plats xinesos, diàbolos, mocadors, cèrcols i cons, xanques de mà, slackline i molts més!


UN NAS VERMELL CONTRA LA INDIFERÈNCIA. ParadA circ social

Jardins del Palau. Dissabte 20 d’Octubre · 18:30 h

Els nois de Bucarest, a través de l’art del circ i els aplaudiments del públic, esdevenen protagonistes i troben una oferta creativa d’alternativa al camí i la llibertat en el reconeixement de la seua persona. Un projecte que anualment arriba a unes 80.000 persones a Itàlia, combinant la qualitat artística i els objectius socials.


THE POWER OF THE 80’S. Eddy Eighty

Jardins del Palau. Dissabte 20 d’Octubre · 22:30 h

De pare domador de foques i mare costurera, Eddy Eighty es va criar viatjant i des de jovenet sempre va tenir un somni: portar la música dels
80 al món del circ. Amb equilibris, malabars, verticals, dansa … Eddy sorprendrà al públic creant un ambient d’humor, amor i participació.


TANQUE GURUGÚ. Asaco Producciones

Jardins del Palau. Diumenge 21 d’Octubre · 12:00 h

T’imagines un Tanc perseguint un pallasso al mig del carrer? Espectacle itinerant còmic per a tots els públics. Un clown iogui trau fronteres posades per un Tanc, on van un sergent pallasso i un pilot acròbata. Després de diverses escenes i situacions circenses i “reclownbolescas”, l’espectacle finalitza amb la desaparició de les fronteres en una festa final on ballen els presents, Tanc inclòs.


HERMANOS SAQUETTI. Asaco Producciones

Jardins del Palau. Diumenge 21 d’Octubre · 18:30 h

El duo Clàssic de Pallassos ens ofereix una varietat de números còmics des de la seua obstinació a tenir un escenari digne i perfecte per a “al Gran Nombre
Final de Màgia amb el públic”. Germans Saquetti mostraran a través de la comicitat universal, que no hi ha fronteres a les rialles i en l’humor compartit, sigui quina sigui la teua edat, cultura o estat de màgia…