Mostra d’Escena i Circ

 

FIN FAN FON: DESTINEKU

Dijous 5 · 20.00 h · Gala Inauguració · Palau de la Música.

Un mosso de corda que va a lliurar un baül dirigit a un tal Mestre Fufo, acabarà per transformar-se en el famós pallasso. Destineku: cop de sort del destí que ens ajuda a trobar el nostre camí. Una amalgama de circ, teatre i música on el pallasso viu i respira, per a i pel públic.


TALLERISTES: TALLER DE CIRC PER A XIQUETS/TES

Dilluns 9 · 11.00 h · Jardíns del Palau.

 


ARRITMADOS: MENÁS A TRUÁ

Dilluns 9 · 18.30 h · Jardíns del Palau.

Quant estaries disposat a fer per assolir l’èxit?
¡Acrobàcies espectaculars i equilibris vertiginosos!
Amor i desamor!
Foc, transvestisme, glamour i patetisme!
La historia de cómo fue perderlo todo… la comicitat més absurda és el camí pel qual transiten les diferents tècniques circenses.

 


CIRCUS ALBA Y COMPAGNIA ELEFANTI

Dijous 12 · 18.30 h · Jardíns del Palau.

GRAN GALA DE CIRC integrada per artistes professionals de CIRCUS ALBA (Edimburg) i COMPAGNIA ELEFANTI (Nàpols). Malabars, acrobàcies, equilibris, aeris, foc i molt d’humor.


CIRCUS ALBA Y COMPAGNIA ELEFANTI

Divendres 13 · 18.30 · Jardíns del Palau.

MOSTRA DE CIRC SOCIAL. Espectacle de Circ Social, integrat per joves en risc d’exclusió social procedents d’Edimburg i Nàpols. L’actuació culmina dos intercanvis juvenils europeus que estan tenint lloc durant tota la setmana.


TALLERISTES: TALLER DE CIRC PER A XIQUETS/TES

Dissabte 14 · 11.00 · Jardíns del Palau.

Tallers orientats a públics de totes les edats. La nostra proposta és una activitat diferent i original, divertida i estimulant. Busquem fomentar el desenvolupament personal amb activitats participatives a través del joc i el circ: malabars, acrobàcies, clown, equilibris …

 


LA FINESTRA NOU CIRC: THE TROUPERS

Dissabte 14 · 18.30 h · Jardíns del Palau.

“The Troupers” són clàssics actuals, malabaristes sense por a l’error, acròbates intrèpids, trapecistas amb por a les altures, mags sense truc, pallassos sense maquillatge, domadors sense animals, artistes sense complexos. La Finestra Nou Circ, fundada el 2012, ha muntat també la FAMÍLIA ROMANESKU (2013) i L’ENGRANATGE (2015).


JEAN PHILIPPE KIKOLAS: SIN REMITE

Diumenge 15 · 11.30 · Jardíns del Palau.

Un espectacle de circ teatre i humor gestual. Un personatge sense paraules, que desperta un aire de nostàlgia. Un joc amb l’escena, els objectes i el públic. Inspirat en el còmic Frances Jacques Tati, i el seu curtmetratge L´Ecole du Facteurs (1947).


LA TRÓCOLA: POTTED

Diumenge 15 · 18.30 h · Jardíns del Palau.

El projecte Potted (de l’anglès “entestat”), parteix de la premissa de la innovació artística. Els cinc membres de la companyia, s’uneixen amb l’interès de crear un espectacle únic i original, basat en la investigació de l’espai, els objectes, les estructures i el ritme. Formada en 2012, la trócola ha participat en festivals a la Comunitat Valenciana, Turquia, Arten Bitrir, Much Més, Circada, Circarte, Taiwan i Fira de Tàrrega.

 


5º FESTIVAL VALENCIRC

Del 30 de setembre al 15 d’octubre · Plaça Patraix · Jardins del Palau · Barri la Torre.

Mostra d’Escena del Mediterrani col·labora amb ValenCirc, Un festival que arriba a la seua cinquena edició i que contínua creixent: 3 setmanes de Festival, en 3 espais diferents de la ciutat, oferint 19 activitats entre actuacions, tallers i projectes de Circ Social. Organitza La Finestra Nou Circ.