Escriptors/es 2017

ENCONTRE DE POETES

Divendres 6 d’octubre | 18:30 h | Portal de la Biblioteca Pública de València

El Mediterráneo a viva voz:
Alicia Es. Martínez (directora del Festival Internacional de Poesía Voix Vives), Mushim Al-Ramli (Iraq exiliat a Espanya), David Vid (Cullera), Mohamed Abid (poeta i crític de cinema, Marroc), David Trashumante (València) i Josep Piera (poemes d’Ibn Khafaya d’ Alzira, S XI).


JOP & JOR & ESCRITURA EN VIVO

Dimarts 10 | 18.30 h | Saló de la Biblioteca Pública de València

Bartomé Ferrando: veu; Truna: violoncel i maleta màgica; Miquel Jordà: saxòfons i objectes, i Marcos Xalabarder: escriptura en viu. fMúsica improvisada unida a la projecció d’una escriptura en directe composta de lletres, síl·labes, fragments, paraules i frases, sense cap estructura prèvia.


BLASCO IBAÑEZ: LITERATURA Y CINE

Dimecres 11 | 12.00 h | Saló de la Biblioteca Pública de València

Cécile Fourrel de Frettes. En la Universitat Paris 13, ensenya traducció, civilització, literatura i iconografia de l’Espanya contemporània. Autora de Vicente Blasco Ibáñez i el cinema francés (1914-1918).
Vicente Muñoz Puelles, novel·lista i escriptor, membre del Consell Valencià de Cultura. Premis Ciutat de València, Somriure Vertical, Azorín, Nacional de Literaura infantil i juvenil, Anaya…

 


NARRACIÓ ORAL

Dimecres 11 · 18.30 h · Portal de la Biblioteca Pública de València.

Esglai Teatre. Cuento de cuentos, un cuentacuentos para indecisos. Carmen Golfe, Gemma Taberner, Arantxa Cerrillo, Anna LLàcer, un cuentacuentos para producir un cambio.
En Clau de Conte. . Reconte!!! Cuentos interactivos, donde el público tendrá que adivinar los personajes que aparecen en la historia, o incluso interpretarlos. Presenta Vicente. Cortés.


NARRACIÓ ORAL

Divendres 13 · 18.30 h · Portal Biblioteca Pública de València.

Djamila Sandouk, codirectora del festival de Narració Oral d’Orà (Algèria). Contes del seu país, d’Àfrica, mare de la Humanitat, del Mediterrani.
Merche Ochoa, de Logronyo i Barcelona, premi nacional de circ 2.015. De Fades, Fetilleres i Heroïnes: la Història amb perspectiva femenina, des d’Eva fins als nostres dies. Presenta Susu Benítez.


IBN KHAFAYA. ANTOLOGIA POÉTICA

Divendres 29 · 12.00 h · Consell Valencià de Cultura.

Presentació de la redició de l’antologia de Ibn Khafaya d’Alzira (S. XI) en valencià, castellà i àrab, a càrrec de Josep Piera, poeta, narrador, traductor i guanyador del mes prestigiosos premis de poesia i assaig.