Els Jovens actuaran el divendres 6 a València de la ma de Mostra Viva

El grup valencià de fusió tocarà a la Plaça de la Mare de Déu en el marc de la primera edició de Poliritmia.

“Els Jóvens” presenten el seu primer disc que barreja sons valencians amb música Pop.

Mostra Viva del Mediterrani celebrarà la seva sisena edició a l’octubre sota el lema “Un mar de cultures”.

El grup valencià “Els Jóvens”, actuarà aquest divendres a la Plaça de la Mare de Déu dins de la programació del festival Poliritmia, que des del passat dia 2 i fins al 8 de juliol, ofereix concerts i tallers educatius entorn de la música mediterrània. L’actuació de “Els Jóvens” és fruit d’un acord de col·laboració entre Mostra Viva i l’Institut Valencià de Cultura. Poliritmia amplia l’oferta cultural valenciana amb la Mediterrània com a referència seguint l’estela que va marcar Mostra Viva del Mediterrani fa sis anys.

“Els Jóvens”, que aquests dies presenten el seu primer disc, treball homònim finançat a través de crowdfunding; es van donar a conèixer durant la final del X concurs Sons de la Mediterrània i destaquen per la seva peculiar fusió del folklore valencià amb la música Pop. Pep Mirambell, integrant del grup ha arribat a qualificar alguna de les seves cançons com “Rondalla yé-yé”. Durant una entrevista el passat mes de març, Mirambell afirmava que “si Al Tall va fer la ‘reproposta’ de la música valenciana fa 40 anys, ja que nosaltres potser tractem de fer una ‘requetepropuesta’ …”, el que significa tot un declaració d’intencions de la jove banda.

Amb aquesta col·laboració, Mostra Viva del Mediterrani 2018 dóna el tret de sortida a les seues activitats que culminaran a l’octubre. En la seua sisena edició, la Trobada de Música del Mediterrani ens portarà propostes musicals dels quatre punts cardinals del nostre mar. L’oferta es completa amb la dansa, la literatura, les arts visuals i escèniques, els debats, les accions educatives … sota el lema “Un mar de Cultures”.