EDICIÓ 2019

APLEC DE DANSA

Espectacles el 17, 18 i 19 d’octubre a la Sala Off. Dansa al carrer el 17 a l’estació del Nord i el 19 a les Torres de Serrans. Oberta inscripció per al Certamen de Dansa (que tindrà lloc el 20 d’octubre) fins al 20 de setembre. Veure bases.

PREMIS PONT DEL MEDITERRANI

Propón candidatos a los Puentes del Mediterráneo: de Honor, Literatura y Pensamiento, Música, Artes escénicas, artes Visuales y Premio Joven.

TROBADA DE MÚSICA DEL MEDITERRANI

4 concerts en el Teatre El Musical els dies 10, 11, 12 i 13 d’octubre. Concert de banda en el Centre del Carme el 20 d’octubre

ENCONTRE D’ESCRIPTORS DEL MEDITERRANI

Poetes, novel·listes, narradors orals, recitadors s’ajuntaran al Centre del Carme els dies 17, 18, 19 i 20 d’octubre, per a recitar poemes i parlar sobre viatges, exilis i migracions.

ARTS DE CARRER DEL MEDITERRANI

Totes les arts del circ el 4, 5, 6, 9, 12 i 13 d’octubre al Jardí del Palau de la Música, coorganitzat amb Valencirc. Debat al voltant del Circ social dissabte 4 a Octubre CCC.

DEBATS VIUS DEL MEDITERRANI

El testimoniatge de dones creadores i de joves creadors en el Mediterrani el 7, 8 i 15 d’octubre en La Nau. I la història dels xiquets espanyols refugiats de la Guerra Civil el dia 2 a l’octubre CCC.

MOSTRA EDUCATIVA DEL MEDITERRANI

Tallers per a grups de primària, secundària i batxillerat els dies 7,8,10 i 11. I tallers per a xiquets, xiquetes i families el 5, 6, 9, 12 i 13 d’octubre en el Centre del Carme.

ARTS VISUALS DEL MEDITERRANI

Exposicions amb Il·lustradores dels països mediterranis i amb Sandra Figuerola el 5 d’octubre a l’octubre CCC. Les creacions d’un migrant algerià retornat, el 8 d’octubre a la galeria d’art Donar Dzair (Casa d’Algèria).

VIDEOCREACIÓ DEL MEDITERRANI

Creacions en vídeo-art de dones directores els dies 14 i 15 d’octubre en Octubre CCC, en col·laboració amb el festival Dona i Cinema.

GASTRONOMIA DEL MEDITERRANI

Cocinas Migrantes presenta la Guía Gastronómica de la Valencia Migrante i organitza dos tallers de cuina mediterrània els dissabtes 12 i 19.