Debats Vius del Mediterrani

REFUGIATS
Dimecres 2 · 19 h · Octubre CCC.

Projecció del documental Els Xiquets d’Ivry, de la realitzadora francesa recentment morta Anne Rizzo, que reconstrueix l’experiència dels xiquets republicans refugiats de la Guerra Civil, i en concret els que van ser acollits en la localitat d’Ivry Sud Seine, als afores de París. En el debat comptarem amb Michèle Rault, Conservatrice en xef du patrimoine d’Ivry. Modera Giovanna Ribes.


LA IDENTITAT VISUAL MEDITERRÀNIA DES DE LA PERSPECTIVA DE LES DONES
Dissabte 5 · 18.30 h · Octubre CCC

Coincidint amb la inauguració de l’exposició La Mar d’il·lustrades, se celebrarà aquesta taula redona. Intervindran especialistes en il·lustració
així com algunes de les participants en l’exposició, així com Sandra Figuerola, autora del cartell de Mostra Visca 2019 que també inaugurarà
una exposició que recorre la seua trajectòria com a dissenyadora gràfica i de producte.


Presentació del llibre Ciudadanía y etnicidad en Bosnia y Herzegovina, de Esma Kučukalić Ibrahimović (PUV – Universitat de València, 2019).
Dilluns 7 · 19 h · C. C. La Nau · Aula Magna
.
Mostra Viva del Mediterrani col·labora amb l’Escola Europea de Pensament Lluís Vives, en aquesta sessió de cicle Dones Creadores, el que artistes de distntas disciplines comparteixen la seua experiència professional i vital.

Amb la participació de:Esma Kučukalić Ibrahimović, autora del llibre, Ricard Pérez Casado, administrador de la Unió Europea en 1996 per a la ciutat de Mostar (Bòsnia i Hercegovina), Carlos Flores Juberías, professor de Dret Constitucional de la Universitat de València. Presenta:Albert Moncusí Ferré, degà de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València. Organitza:Escola Europea de Pensament Lluís Vives. Vicerectorat de Cultura i Esport


JOVES CREADOR/ES DEL MEDITERRANI
Dimarts 8 · 19 h · Centre Cultural La Nau
· Aula Magna
Amb la presència d’Emilio Marti, artista visual i arteterapeuta; Victor Benavides, poeta; Maite Ibáñez, regidora de Joventut i Acció Cultural de l’Ajuntament de València. Boutaina El Hadri, Joves Solides. Modera Gabriela Delanova, periodista.
En finalitzar el debat, hi haurà una perfomance de música en
directe, dansa i teatre a càrrec de Dones en Construcció.


PRESENT I FUTUR DELS JOVES A la MEDITERRÀNIA
Dinarts 15 · 19 h · Centre Cultural La Nau ·
Aula Magna
Centrat en la situació soci-política i econòmica de les noves generacions que reivindiquen protagonisme. Amb la presència de:
Ricard Pérez Casado, del Consell Consultiu Fundació ACM, ex alcalde de València, Rocío Barbeito, vicepresidenta del Consell de la Joventut de València, Borja Giménez, de Joves Amb Iniciativa València. Modera: Gustavo Pérez Colomer, comunicador audiovisual i expert en màrqueting digital.
En finalitzar el debat hi haurà una actuació musical a càrrec de: De soprano i arpa, La veu del mar.