Debats Vius del Mediterrani

Debats vius_pastilla

 

 

 

 

LA NAU | SALA GONZALO MONTIEL

Dilluns 10 > 19:30 h. Mediterrani i Política. Conflictes, Cultura i Societat, amb el director sirio Osama Mohammed, Mohammed Alí representant de la RASD i Vicent Garcés president de la Fundació ACM.

OCTUBRE CCC

Dimarts 11 > 19 h. Homenatge a Enrique Navarro, despres de la projecció de El Haren de Anibal; amb Vicent Tamarit, Pepe Serrador i Samuel Sebastian. Col·labora Ca Revolta.

IVAM

Dinarts 11 > 19 h. Fronteres i movilitat. Artistes en el Mediterrani, amb Pau Catà del Centre de Recerca i Creació Casamarlès CERCCA y Mireia Estrada de la Residencia Intenacional de Artistes i Investigadors JIWAR

SGAE

Dimarts 11 > 19 h. Tot Esperant Europa. Projecció i dabat, amb el director Samuel Sebastian i protagonistes del film. Col·labora la Comisió de’Ajuda al Refugiat CEAR

FÁBRICA DE HIELO

Dimecres 12 > 18 h, La nostra ciutat, el teu refugi, video i xerrada amb la col·laboració de Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat (CEAR).

MuVIM | SALÓ D’ACTES

Dimecres 12 > 19 h. Curtmetratges i debat sobre les persones refugiades. amb Jaume Durà, coordinador de CEAR i persones refugiades. Col·labora la Comissió de’Ajuda al Refugiat CEAR

MUVIM

Dijous 13 > 19 h. Ruta del Grial: llegenda i inspiració del cinema. conèixer, descobrir, viatjar… El Grial, un mite històric de dos mil setze anys d’antiguitat, amb Rene Esteve especialista en patrimoni cultural; Charo Pinazo, promotor turisme i ruta urbana; Victoria Sanagustín-Pons, impulsora ruta internacional del Grial, Aurelio García Sargantana, patrocinador turístic, Jaime Sancho, canonge custodie del Grial. Presenta Juan Llantada de l’Agència Valenciana de Turisme.

LA NAU | 3ª PLANTA

Dijous 13 > 19 h. Xarxes de Dones i visió de gèner en la Mediterrània, amb Mª Ángeles Roque del Instituto Europeo del Mediterráneo IEMed.


GASTRONOMIA | CENTRE DE TURISME CdT

Divendres 14 > 19 h. Cultura Gastronòmica Mediterrània, el xef Evarist Miralles reflexionarà sobre el Paisatgisme mediterrani en el plat?, Juan Mª Sánchez, Director d’Operacions de Caro Hotel i Sucede Restaurant de València, exposarà l’experiència en Sucede i el rescat de la història gastronòmica valenciana i Juan Llantada, Coordinador de Màrqueting i projectes estratègics de la Agència Valenciana del Turisme, parlarà sobre la reputació de la gastronomia a la Comunitat Valenciana. Organitza l’Agència Valenciana de Turisme.