Arts de Carrer del Mediterrani

Divendres 4 · 18.30 h · Centre Cultural Octubre
Documental sobre circ social.

Documental sobre circ social i debat posterior amb la participació de companyies amb projecte de circ social.
Organitzat conjuntament amb l’Associació Valenciana de Circ.
HAMZA EL ALOUANI /CIE CERCLHOM
Actuació de Hamza El Alouani / Cie Cerclhom, del Marroc, en col·laboració amb l’Escola Nacional de Circ Shems’i, el Marroc, amb l’espectacle Atar(traces).


AIGUA. Companyia Nuc. Castelló
Dissabte 5 · 18.30 h. · Jardins del Palau
· Durada 50’
Poesia visual sobre la solidaritat, el medi ambient i l’amistat. Una reflexió a 10 metres d’altura, amb xanques, dansa aèria i acrobàcies. Una metàfora del nostre pas pel planeta. Ell, ceñudo i patizambo, haurà d’obrir el seu enorme cor per a recuperar el ball i el somriure. Elles, amorals i impertinents, hauran d’aprendre a comportar-se. Els tres necessiten tant l’aigua com aprendre a viure.


HAMZA EL ALOUANI /CIE CERCLHOM
Dissabte 5 · 19.30 h.
· Jardins del Palau
Actuació de Hamza El Alouani / Cie Cerclhom, del Marroc, en col·laboració amb l’Escola Nacional de Circ Shems’i, el Marroc, amb l’espectacle Atar(traces).


SEU-TE. Companyia Acrobàcia Mínima.
Dissabte 5 · 20 h. · Jardins del Palau
· Durada 50’
Seu-et! és un espectacle de circ proper i delicat, i alhora divertit i juganer. A prop la complicitat i col·laboració del públic mostrant una forma nova de relació entre artista i espectador. La companyia aconsegueix crear un commovedor conjunt circense que juga amb l’humor, l’harmonia i la tendresa. Acrobàcies, verticals, equilibris i participació del públic, tot en una acurada dramatúrgia. Un treball d’investigació que aconsegueix atrapar l’espectador amb la seva delicada estètica.


TALLER DE CIRC. La Finestra Nou Circ
Diumenge 6 · 11 h. · Jardins del Palau
· Durada 120’
T’atreveixes a ser artista de circ per un dia? Taller participatiu per a tota la família, en el qual jugarem amb diversos elements de circ com a plats xinesos, diàbolos, mocadors, cércols i cons, xanques de mà, slack line i molts més!


VINCLES. Circ Bover
Diumenge 6 · 18.30 h. · Jardins del Palau
· Durada 45’
A partir d’un senzill element: canyes de bambú, es construeix un espectacle l’objectiu del qual és transmetre l’elegància i la tècnica de les arts circenses, a través d’un muntatge totalment diferent, i sense precedents. Un espectacle innovador, música en directe, proximitat amb el públic i simpatia.


RUDINI. Compagnia Elefanti
Diumenge 6 · 20 h. · Jardins del Palau
· Durada 30’
Rudinì és un pallasso partenopeno, nascut fa 20 anys als carrers de
Nàpols. El seu espectacle és sincer i romàntic, però no li falten girs!
Veuen i deixa’t encantar pels seus peluixos, Rudinì t’està esperant.


TALLER DE RECICLATGE DE CIRC. La Finestra Nou Circ
Dimecres 9 · 11 h. · Jardins del Palau ·
Durada 120’
Veuen a crear el circ amb les teues mans! Una activitat lúdica on fabricar els teus propis elements de circ i experimentar amb ells. Porta materials per a reciclar, com a periòdics, cartons i bosses de plàstic, i et portaràs els teus malabars per a practicar a casa. Dóna-li al ecocirco!


GALA DE CIRC. Companyia Elefanti (Itàlia)
Miercoles 9 · 18.30 h.
· Jardins del Palau · Durada 60’
Gala de circ integrada per joves artistes italians, participants del projecte d’intercanvi juvenil europeu Erasmus . Des de la Compagnia Elefanti (Nàpols), Mariano Fiore, Rodolfo Caggiano, Giulio Linguiti, Leonardo Capellini, Ali Ghost, i Hoopnotika, ens faran passar una vesprada inoblidable d’acrobàcies, clown, malabars, màgia, molts riures i un final sorprenent que fascinarà a tothom.


PENSA EN WILBUR. Victor Wilbur (València)
Dimecres 9 · 20 h.
· Jardins del Palau · Durada 50’
Wilbur és un espectacle plagat d’acrobàcies, humor, i risc, molt de risc: l’única manera en la qual Wilbur sap viure. Amb una tècnica i un físic fora del comú, crearà situacions impossibles que deixaran al públic aclaparat. Acompanyat dels seus amics inseparables: Contractura, Estirada i Esquinçament ens demostrarà que l’acrobàcia no és només un esport. Wilbur: un espectacle que impactarà en el públic (literalment).


OLIMPIADES DE CIRC. La Finestra Nou Circ (València)
Dissabte 12 · 11 h. · Jardins del Palau
· Durada 120’
T’esperem en les olimpíades més boges de la història! Una sessió de jocs i competicions en les quals demostrar la teua habilitat sense parar de riure. Malabars, acrobàcies, equilibris i un munt de proves divertides per a tota la família.


ELS SIMPLES COSES. A tempo Circ (Balerares)
Dissabte 12 · 18.30 h. · Jardins del Palau ·
Durada 50’
L’amor, la trobada, els conflictes, les relacions, la mort, són part indispensable de tota vida. En aquesta obra volem compartir amb el públic l’humor que dos personatges troben en els seus records. El circ, la dansa, el teatre i la interacció amb el públic s’uneixen en aquest espectacle al servei d’una història entranyable, capaç d’emocionar i sorprendre tant a niñ@s com a majors.


DESCONCERT. Clowncabaret (Canàries)
Dissabte 12 · 20 h. · Jardins del Palau
· Durada 70’
Desconcert (La vie en Rose) unifica els llenguatges del teatre de carrer i el de sala a partir d’una història i uns personatges basats en els còmics del cinema mut com Chaplin, Keaton o la Grossa i el Flac. Amb text en idioma inventat, una cuidada posada en escena i una dramatúrgia contemporània, és part de la línia més poètica de la companyia, que deixa en els espectadors un exquisit sabor tragicòmic.


RITUAL. Spinish (València)
Dissabte 12 · 22 h. · Jardins del Palau
· Durada 35’
Una veneració al foc que ens exposa a tots/es a un viatge ancestral, navegant a través de tantes generacions que han mirat a les flames d’un foc buscant un sentit a través d’elles. RITUAL hipnotitza i transcendeix.


EL TANC GURUGÚ. Asaco Produccions (Extremadura)
Diumenge 13 · 12 h. · Jardins del Palau
· Durada 60’
T’imagines un Tanc perseguint a un pallasso en ple carrer? Espectacle itinerant còmic per a tots els públics. Un clown yogui llevant fronteres posades per un Tanc, on van un sergent pallasso i un pilot acròbata. Després de diverses escenes i situacions circenses i «reclownbolesques», l’espectacle finalitza amb la desaparició de les fronteres en una festa final on ballen els presents, Tanc inclòs.


COLLAGE. BotPorjet (València)
Diumenge 13 · 18.30 h. · Jardins del Palau ·
Durada 40’
Acrobàcies, equilibris, salts que desafien la gravetat, manipulació d’objectes i altres dosis d’enginy i humor són els elements de “Collage”. Un
espectacle de trampolí per a tots els públics, ple de diversió, presentat per la companyia catalana BotProject.


CRAZY SAFARI CIRCUS. Els Dessous du Barbar (França)
Diumenge 13 · 20 h. · Jardins del Palau
· Durada 60’
Robinson l’explorador i Melvyn la zebra ens esperen per a començar el Safari més increïble que mai haja existit, on humans i animals ens sorprenen amb contorsions impossibles, malabars, natació sincronitzada eqüestre, tir amb arc i domatge contemporani.